Monday, 20 September 2021

Aya Zuki | Set Kurus Shaklee Paling Cepat Dan Berkesan

 Set Kurus Shaklee Paling Cepat Dan Berkesan | Ada yang sedang struggle untuk turunkan berat badan? Selalu dok throwback gambar lama masa kurus dulu, menangiss tapp tappp tappp dalam hati huhu.


Tambahan untuk ibu-ibu yang lepas bersalin. Aduhh! ada yang susah nak dapatkan berat ideal semula? Dah cuba diet tapi selalu kelaut, rasa stress sangat bila banyak baju sudah tidak muat lagi untuk dipakai, bertambah stress bila terpaksa beli baju baru yang lebih besar, kena keluarkan duit lagi. Lagi bertambah sedih baju plus size ni tak banyak pilihan yang menarik. Nak bergaya pun susah kan?


Jom Aya nak buat pendedahan rahsia NAK KURUS SECARA SIHAT, CEPAT DAN BERKESAN!

Rahsianya kita guna konsep BAKAR, BUANG DAN BINA.

3 asas ni sangat penting dan membantu untuk turunkan berat badan secara sihat, cepat dan berkesan!


Bakar -lemak yang sudah terkumpul lama di dalam badan seperti di bawah kulit, yang melekat di organ seperti jantung dan lain-lain perlu dibakar supaya penurunan berat badan lebih cepat. 

Buang - Lemak yang telah dibakar perlu dibuang dari badan. Ia perlu dibuang melalui pembuangan najis besar, peluh dan air kencing.

Bina - Setelah lemak dibakar dan dibuang, kesannya menyebabkan kulit semakin kendur. Pengambilan protein shake amat perlu supaya dapat membina balik otot-otot dan membantu badan menjadi lebih fit dan firm


Untuk menurunkan berat badan tidak mudah, memerlukan keazaman dan kehendak diri yang tinggi untuk kekal bersemangat. Untuk tukar habit lama dengan pemakanan yang tidak sihat kepada habit baru yang sihat.


Step 1 : Bakar Dan Pecahkan Lemak Untuk Pengurusan Badan Berkesan

Fungsi Lecithin Untuk Kurus

  • Bertindak sebagai pengemulsi lemak, menguraikan lemak menjadi kecil 
  • Lecitin soya memecahkan lemak kepada molekul halus untuk penghadaman, maka mengurangkan pengumpulan lemak dalam badan. 
  • Ia membantu dengan memecahkan lemak kepada asid lemak untuk menggalakkan badan menggunakannya sebagai bahan tenaga dan bukannya menyimpan lemak berkenaan dalam tisu.
  • Menghalang obesiti
  • Mengeluarkan lemak berlebihan dalam badan



Fungsi Omega Guard Untuk Kurus

  • Meningkatkan kadar pembakaran lemak dalam badan
  • Mengawal lemak yang sihat dalam badan, menyimpan lemak baik dan membakar lemak yang jahat
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Meningkatkan peredaran darah ke otot-otot semasa bersenam dan menambahkan keupayaan otot untuk membakar lebih banyak lemak



Step 2 : Membuang Lemak Yang Telah Dibakar

Fungsi Alfalfa Complex Untuk Kuruskan Badan

  • Membantu dalam proses melawas
  • Ejen detoks
  • Melancarkan penghadaman
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol
  • Sesuai untuk ibu menyusu
  • Fungsi Herblax Untuk Kuruskan Badan
  • Melawaskan merangsang tindakan pembersihan yg lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi
  • Mengurangkan penyerapan lemak
  • Atasi masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus
  • Membersihkan usus



Step 3 : Membina Otot Untuk Badan Yang Firm

Fungsi Energizing Soy Protein Untuk Kuruskan Badan

  • Membantu mengenyangkan lebih lama
  • Membantu mengekalkan jisim otot 
  • Membekalkan tenaga berterusan
  • Membina otot


Fungsi Cinch Shake Untuk Kuruskan Badan

  • Membantu proses penurunan berat badan dengan lebih cepat
  • Membantu membina otot semasa proses penurunan berat badan
  • Membekalkan lebih tenaga dan berpanjangan 
  • Mengurangkan nafsu makan dan beri kenyang yang lama


Fungsi Life Shake Elderberry Untuk Kurus Yang Sihat

  • Protein yang sihat untuk hasilkan badan yang kurus dengan berotot
  • Membina otot tanpa lemak
  • Membantu mengenyangkan lebih lama untuk penurunan berat badan berkesan
  • Mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Menguatkan otot tidak menggeleber
  • Meningkatkan metabolisme untuk pembakaran lemak
  • Menguruskan badan dengan sihat



3 asas ini adalah konsep dalam program Shaklee untuk membantu anda meneruskan misi menguruskan badan dengan lebih berkesan, cepat dan sihat !


"hurmm saya kekurangan bajet la, ada set bajet ke?"

Yes ada! Dalam Set Kurus Bajet Shaklee ada 2 item iaitu Herblax dan Omega Guard. Fungsi setiap item dalam set bajet ini adalah:

Herblax:

  • Berfungsi sebagai pelawas
  • Membantu mengempiskan perut
  • Membantu masalah sembelit
  • Membantu menurunkan berat badan
  • Campuran propreetari Herb-Lax termasuk daun senna yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi.



Omega Guard:

  • Membakar lemak sekitar organ penting dan mengawal kolesterol
  • Omega guard membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen.
  • Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3(546mg EPA) yang bermanfaat untuk kesihatan dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh.


Harga bagi set kurus bajet ini cuma : RM 194 sahaja. Jika anda ingin dapatkan dengan harga lebih murah, boleh mendaftar sebagai ahli shaklee dan teruskan dengan aktifkan keahlian, Boleh contact Aya ye untuk pendaftara ahli ;)


Ps: Kalau nak kesan lagi bestt dan menyeluruh ambil la full set dan rasai sendiri kesan maksimum bila cuba full Set ! ;)

Contact aya sini untuk consultation dan pertanyaan : www.wasap.my/60103845625/setkurusdariblogAya


Thanks! 💗💗

0 orang berceloteh:

Post a Comment